Løsninger

Xerox® Workplace Solutions

in
Vous êtes intéressé(e) ? Contactez-nous !


  Veuillez cocher cette case si vous souhaitez recevoir des communications marketing et des informations sur des événements exclusifs, des offres spéciales et des développements commerciaux.

  Den komplette programvareplattformen for autentisering, sikkerhet, kostnadskontroll og mobilitet.

  Arbeidsplassen er under endring. Vi arbeider annerledes og har tilgang til mer teknologi og skyhostede tjenester enn noen gang før.

  Hver bedrift må ha en sikker og praktisk måte å få tilgang til sine skrivertjenester og skrive ut eller skanne, uansett hvor jobben kommer fra. Enten du skriver ut fra et skrivebordsprogram, en mobil enhet eller til og med skanning med en MFP-app, er sikkerhet en stor bekymring.

  Xerox® Workplace Solutions

  Xerox-arbeidsplassløsninger gir autentisering med tilgangskontroll, utskriftsadministrasjon, innholdssikkerhet og en omfattende mobilutskriftsløsning.

  Autentiserings- og tilgangskontroll

  • Bruk en av våre fleksible autentiseringsmetoder for enkelt og sikkert få tilgang til enheten din eller å frigjøre utskriftsjobber. Legg til én innlogging (SSO)-funksonalitet til enhver SSO-aktivert app på skriveren din. Autentiser skriveren på en enkel måte én gang med kortets eller mobilenhet og få deretter sikkert tilgang til alle dine multifunksjonsskriveres SSO-aktiverte apper uten å måtte utføre flere, tidkrevende påloggingstrinn.

  Innholdssikkerhet og utskriftsregler

  • Vårt innholdssikkerhets-arbeidsflytalternativ1 beskytter mot tap av immaterielle rettigheter ved å overvåke dokumentene som skrives ut, kopieres eller skannes i alle skrivere dine for spesifikk tekst (for eksempel «Konfidensielt» eller «Kun til intern bruk»).
  • Utskriftsreglene hjelper deg med å ta kontroll over skriverne dine for å redusere utskriftsmengden og for å redusere kostnadene ved å inkorporere utskriftsregler for å begrense tilgangen til funksjoner og enheter.

  Enkel mobil utskrift

  • Gjør mobil utskrift enkelt og sømløst, selv med komplekse nettverkskonfigurasjoner. Brukere kan komme rask i gang uten å måtte ha IT-støtte, noe som øker produktiviteten for alle. Send jobbene dine til en enkelt kø fra stasjonær PC eller mobilenhet.

  En løsning, to vertsalternativer

  Xerox® Workplace Solutions

  Xerox-arbeidsplassløsninger tilbyr to vertsalternativer: et serverbasert, lokalt alternativ eller et skybasert alternativ.

  Din server, lokalt

  • Xerox® Workplace Suite er det ideelle valget for dem som trenger produktivitet for mobile enheter og medarbeidere, men har ytterligere krav til datakontroll.
  • Xerox® Workplace Suite gir lokalt, serverbasert utskriftsbehandling og mobil tilgang til skriverne dine.

  Enkelt oppsett, sky-administrasjon

  • Vår brukervennlige, IT-vennlige Xerox® Workplace Cloud frigjør deg fra sikkerhetsrisikoer. Det gir bekvemmelighet, bruksinnsikt og dashbordbasert overvåking og kontroll av alle skriverne.
  • Xerox® Workplace Cloud er det ideelle valget for organisasjoner med begrenset tilgang til IT-støtte, og for selskaper med mer enn ett nettverk eller som ønsker å redusere infrastrukturen.

  1 krever Xerox® Workplace Suite med installasjon på stedet

  Xerox®-arbeidsplassløsninger

  Xerox Workplace Suite

  Xerox Workplace Cloud