Løsninger

Xerox® DocuShare® Flex

in
Vous êtes intéressé(e) ? Contactez-nous !


  Veuillez cocher cette case si vous souhaitez recevoir des communications marketing et des informations sur des événements exclusifs, des offres spéciales et des développements commerciaux.

  Enkel administrering av nettskyløsninger for den digitale arbeidsplassen

  Det å administrere en bedrift blir stadig mer komplisert. Mengden innhold øker enormt. Innboksene er overbelastet. Det å finne dokumenter kan være utfordrende.

  For små eller mellomstore bedrifter (SMB) eller avdelingskontorer står og faller det på å finne den riktige løsningen – en som er rimelig, enkel å ta i bruk og som fungerer for din daglige virksomhet. Det er ideen bak Xerox DocuShare Flex.

  Se hvordan Xerox DocuShare Flex kan forandre virksomheten din digitalt

  Hva om du kunne gjøre alt papiret på kontoret ditt digitalt, og lagre dokumenter sikkert i skyen?

  Bygget for SMB-er og avdelingskontorer

  Xerox DocuShare Flex er en SaaS-versjon (programvare som en tjeneste) av Xerox DocuShare-innholdsstyring, som er designet for små og mellomstore bedrifter og avdelingskontorer. Den er raskere, mer skalerbar og fleksibel, som gjør det til den beste løsningen når behovet vokser. Med det intuitive grensesnittet går det raskt å tilpasse den, akkurat som din foretrukne fildelingsapp. Den er enkel å administrere og integrere med bedriftens data.

  Sofistikert innholdsstyring med all de fordelene som skybaserte tjenester gir

  Xerox DocuShare Flex er en helt ny tilnærming til innholdsstyring som kombinerer sofistikerte funksjoner med enkel skydeling – bare fra Xerox. Her er hva det kan hjelpe deg med å gjøre:

  • Administrer og organiser forretningsinnhold på en enkel måte
  • Sett opp forretningsregler som automatiserer og driver vanlige prosesser. Deretter, lagre og bruk disse reglene i andre avdelinger
  • Opprett brukerdrevne arbeidsflyter som ikke krever dyre tjenester fra konsulenter
  • Koble til forretningssystemer, for eksempel ERP, leverandørreskontro- og HR-systemer
  • Legg inn merknader på skannede filer, rediger konfidensiell informasjon og merk innhold med bedriftsdata
  • Legg til egendefinerte dokumenttyper for å støtte unike avdelingsbehov
  • Implementer dette i løpet av dager, ikke måneder, med ingen eller bare begrenset behov for it-støtte eller opplæring av medarbeidere
  • Kom i gang umiddelbart takket være et skybasert, intuitivt design
  • Arbeid fra hvor som helst via et sikkert, mobilvennlig grensesnitt
  • Bruk en kraftig søkefunksjon for å finne informasjon i løpet av sekunder
  • Enkelt å skalere når antallet øker, når det er behov for mer lagringsplass og ved endringer i spesifikke prosesskrav

  Xerox DocuShare Flex bruker fortrinnene til skytjenester til å gi enkel konfigurering, oppsett og skalerbarhet, og frigjør også kapasitet hos it-medarbeidere fordi de ikke behøver å jobbe med administrasjon.

  Datasikkerhet uten bekymringer

  Som du ville forvente, følger Xerox bransjens beste praksis i skysikkerhet – fra kryptert brukerautentisering til rutinemessig sikkerhetskopiering, lagring på tredjepartslokasjon og replikering – og kjører på Microsoft® Azure®-plattformen, en svært skalerbar og gjennomprøvd skybasert plattform, som sikrer at dataene dine er trygge og tilgjengelige.

  Og selvfølgelig, med Xerox DocuShare Flex kontrollerer du hvem som kan få tilgang til, skrive og se på dokumenter. Du kan enkelt beskytte innhold ved å la brukeren og gruppen styre tilgangen, samt få administratorvisning av alle tillatelser. I tillegg kan du aktivere automatisk dataarkivering, gjennomsyn og destruering, og dra nytte av rapportering og sikkerhetsrevisjonssporing.

  Ressurser

  Se brosjyren

  Links

  Oppdag ConnectKey®-applikasjonene våre

  Videos related