Løsninger

Xerox® ConnectKey®-teknologi

in
Vous êtes intéressé(e) ? Contactez-nous !


  Veuillez cocher cette case si vous souhaitez recevoir des communications marketing et des informations sur des événements exclusifs, des offres spéciales et des développements commerciaux.

  Økosystemet for produktivitet på arbeidsplassen.

  Xerox® ConnectKey®-teknologien forandrer måten de ansatte jobber på, og gir dem frihet til å løse problemer, være mer produktive og ta på seg ny utfordringer. Det er en smart jobbassistent.

  Alle skriverne og multifunksjonsskriverne som har ConnectKey-teknologi, blir senteret i et økosystem for produktivitet. Det knytter sammen alle enhetene, leverer en intuitiv brukeropplevelse, sørger for mobil- og skytilkopling, komplett sikkerhet og tilgang til tjenester som utvider verdien rett ut av esken.

  ConnectKey-teknologi

  NN Intuitive User experience

  Intuitiv brukeropplevelse

  NN Mobile and Cloud Ready

  Klargjort for sky og mobilenheter

  NN Benchmark Security

  Førsteklasses sikkerhet

  NN Gateway to New Possibilities

  Gateway til nye muligheter

  NN Next generation Services

  Muliggjør neste generasjons tjenester

  Enten du driver en liten eller mellomstor bedrift eller et stort konsern, kan du bruke den avanserte ConnectKey-teknologien til å koble deg til andre enheter med ConnectKey-teknologi, og tilpasse opplevelsen for å møte behovene i hele virksomheten.

  XEROX® VERSALINK®-FAMILIEN

  Ideell for mindre arbeidsgrupper i desentraliserte omgivelser uten full IT-støtte. Skrivere og multifunksjonsskrivere i VersaLink-familien er fullstendig app-sentrerte jobbassistenter. De sørger for en intuitiv brukeropplevelse, og lar brukerne arbeide når som helst, fra hvor som helst.

  NN XEROX® VERSALINK® FAMILY
  NN XEROX® ALTALINK® FAMILY

  XEROX® ALTALINK®-FAMILIEN

  AltaLink-multifunksjonsskrivere leverer med mer ytelse og skalerbarhet for sentraliserte, mellomstore og større arbeidsgrupper. Med avanserte etterbehandlingsvalg som bedrifter trenger for å øke produksjonen, samtidig som tiden som brukes på oppgavene reduseres.

  Intuitiv brukeropplevelse

  Med en maskinpark basert på ConnectKeyteknologi, uavhengig av modell, er brukeropplevelsen alltid konsistent. Vanlige funksjoner fungerer på samme måte på alle maskiner, så brukerne lærer det én gang og bruker det på hele maskinparken.

  TRYKK I VEI, RASKT. Sveip, trykk og knip deg gjennom forenklede arbeidsflyter på en stor, fargerik nettbrettlignende skjerm. Last ned apper direkte fra Xerox App Gallery, og tilpass grensesnittet slik at appene du bruker mest, er foran og i midten.

  Slik fungerer det

  Prøv hvor enkelt berøringsskjermen er. Bruk brukergrensesnittsimulatoren for ConnectKey nå

  NN ConnectKey UI simulator

  Klargjort for sky og mobilenheter

  De tilkoplede medarbeiderne, enten de er hjemme, på farten eller på kontoret, er avhengig av at en rekke enheter gjør jobben sin, og flere eksterne plasseringer som de sender eller henter dokumenter og opplysninger til og fra.

  Alle ConnectKey-baserte skrivere og multifunksjonsskrivere gir deg frihet til å arbeide hvor og hvordan du ønsker, med direkte tilkopling til Google Drive, OneDrive og DropBox™ samt tilgang til flere andre alternativer gjennom Xerox App Gallery.

  Muligheten til å koble seg til og skrive ut fra flere enheter er viktig for dagens mobile medarbeidere, og ConnectKey-enheter er klare for valgfri Wi-Fi-tilkopling, frontpanelintegrert Near Field Communication (NFC) Tap-to-Pair,Apple® AirPrint® og opprinnelige apper for Google Cloud Print™.

  Førsteklasses sikkerhet

  Xerox® ConnectKey®-teknologien overskrider bransjestandardene for sikkerhetsfunksjoner og teknologier. Arbeid med total trygghet.

  Sikkerhetsfunksjoner

  Innbruddsbeskyttelse

  Innbruddsbeskyttelse

  Omfattende sikkerhetsfunksjoner beskytter mot ondsinnede angrep, spionvare og misbruk av uautorisert tilgang til skriveren.
  Alle tilgangspunktene er beskyttet, både overført data eller direkte på multifunksjonsskriveren.

  Identifisering av skriver

  Identifisering av skriver

  Innebygd beskyttelse overvåker endringer i programvaren og varsler når det skjer.*
  Lagret informasjon beskyttes med kryptering på høyeste nivå, og behandlet data som ikke lenger er nødvendige, slettes med datarengjøringsalgoritmer som er godkjent av det amerikanske forsvarsdepartementet.

  Dokument- og databeskyttelse

  Dokument- og databeskyttelse

  Funksjoner forhindre tilsiktet eller utilsiktet overføring av viktige data til uautoriserte parter.
  Dokumenter frigis ikke før den rette brukeren er ved enheten, og skannet informasjon beskyttes fra uautoriserte brukere.

  Eksterne partnerskap

  Eksterne partnerskap

  Gjennom partnerskap med industriledende eksperter som McAfee®*, har ConnectKey-teknologi et ekstra beskyttelseslag.
  Multifunksjonsskrivere er pålitelige og overvåkede i selv de sikreste miljøer.

  *Bare AltaLink-enheter

  Gateway til nye muligheter

  Multifunksjonsskrivere bygd på Xerox® ConnectKey®-teknologi er mer enn maskiner. De er jobbassistenter i sentrum av omformingen av en arbeidsplass.

  Enkel, appbasert funksjonalitet

  ConnectKey-teknologien gir medarbeiderne et helt nytt nivå av fleksibilitet, effektivitet og muligheter med både de opprinnelige appene og de som er tilgjengelig gjennom Xerox App Gallery.

  Opprinnelige apper forenkler utskrifts-, skanneog kopieringsfunksjonene, samtidig som de gir tilgang til kontaktlister og ofte brukte plasseringer, mens apper tilgjengelig gjennom App Gallery lar brukerne laste ned serverløse apper som Print from DropBox™ og Scan to Microsoft® Office 365 direkte fra brukergrensesnittet.

  Muliggjør neste generasjons tjenester

  Effektiv integrasjon med utskrift med styrte utskriftstjenester

  Virksomheter bruker styrte utskriftstjenester til å håndtere informasjon mer effektivt. Når en enhet med Xerox® ConnectKey®-teknologi brukes som hub for dokumentmiljøet, kan du automatisere forretningsprosesser, optimalisere og styre enheter eksternt og bistå hjelpedesken med innebygde verktøy.

  Uansett hvilken multifunksjonsskriver du bruker, integreres ConnectKey-teknologien problemfritt og gir deg fremragende dokumentbehandlingskontroll og enestående effektivitet på arbeidsplassen.

  NN Next Generation Services

  Se brosjyren

  Videoer