Løsninger

Device and Document Scanning Management

in
Vous êtes intéressé(e) ? Contactez-nous !


  Veuillez cocher cette case si vous souhaitez recevoir des communications marketing et des informations sur des événements exclusifs, des offres spéciales et des développements commerciaux.

  Device and Document Scanning Management

  Device Management

  Xerox® CentreWare® Web

  Xerox CentreWare Web gir deg flere produktivitetsfordeler enn forventet. Dette innovative, nettleserbaserte programvareverktøyet installerer, konfigurerer, håndterer, overvåker og rapporterer om nettverksbaserte skrivere og multifunksjonsmaskiner i bedriften, uavhengig av produsent… helt gratis!

  Funksjoner som øker produktiviteten

  • Konfigurere skriverne og multifunksjonsenhetene fra fjerntliggende maskin.
  • Administrere flere skrivere som om de var én maskin, med en gruppebasert administrasjonsfunksjon.
  • Sjekke maskinstatus for hele bedriften.
  • Proaktivt overvåke maskinstatus og motta varsler om skriverstatus og problemer, og på den måten sørge for at hverdagslige problemer blir løst før det ender med nedetid for brukerne.
  • Løse maskinproblemer

  Se brosjyren

  Start nedlasting

  Document Scanning and Management

  Selv i den digitale tidsalderen sliter mange bedrifter fortsatt med måter å håndtere alle papirdokumenter på som er skapt eller kommer med post eller faks på daglig basis. Mange kontorer bruker kompliserte, prosesser med flere steg for å ta hånd om disse dokumentene slik at de kan arkiveres i dokumentsamlinger som SharePoint- eller Windows-mapper.

  Scan to PC Desktop®

  Bruk Scan to PC Desktop Professional på multifunksjonsskriveren for å opprette en personlig dokumentskanneplattform. Programmet er designet for kontorer i alle størrelser og gir deg mulighet til både dokumentfangst og -håndtering.

  Se brosjyren