Apps

Xerox® Audio Documents-app

in
Vous êtes intéressé(e) ? Contactez-nous !


  Veuillez cocher cette case si vous souhaitez recevoir des communications marketing et des informations sur des événements exclusifs, des offres spéciales et des développements commerciaux.

  Sett i øreproppene og trykk på “play” for produktivitet.

  Man with headphones and tablet

  Gode nyheter for arbeidsreisende, pendlere, multitaskere og dere som elsker lydinnhold. Denne appen gjør at du kan du droppe tekstbasert innhold og la ørene gjøre jobben. Med dette nye produktivitetsverktøyet kan du spare tid, la øynene hvile og optimalisere ytelsen din fullstendig.

  Tekst inn, audio ut.

  Audio App screenshot

  Skann

  Logg deg raskt inn på MFP-appen med en «single sign-on»-funksjon. Angi e-postadresse, språk og innstillinger. Så skanner du for å gjøre filen om til lyd.

  Audio Documents mobile sceen

  Last opp

  Øyeblikkelig lydinnhold er nå mobilt. Last ned mobilappen på telefonen eller nettbrettet, logg inn, og send en digital fil for å opprette lydfilen.

  Man listening

  Lytt til filen din

  Åpen lenken i e-posten din eller trykk på filen i appen på mobilenheten. Så enkelt er det å lytte til dokumentene dine i stedet for å lese dem.

  Network Icon violet

  Single sign-on

  For enkelhets skyld tilbyr MFP-appen en «single sign-on»-funksjon når du bruker en støttet autentiseringsløsning, slik at du kan spare enda mer tid og redusere frustrasjon.

  Din arbeidsplassassistent er klar og venter.

  Effektiviser arbeidsflyter og forenkle komplekse prosesser i alle kontormiljøer på apper og enheter med Xerox ConnectKey-teknologi for din arbeidsplassassistent. Xerox Audio Documents-appen støtter dokumentinnlevering på engelsk, fransk, spansk, tysk, italiensk og brasiliansk portugisisk for alle, i alle bransjer.

  Lenker

  Se i App Gallery

  Gå til App Gallery