Tjenester

Tjenester

De siste nyvinningene innen tjenester og teknologi gjør at utskriftsrommet kan utvikle seg til en strategisk senter, med spennende muligheter, slik at du kan fokusere på din kjernevirksomhet. Få ned kostnader og optimaliser utskriftsrommet og digital dokumentinfrastruktur med våre sentraliserte utskriftstjenester.

Financial Services
Financial Services

Leasing is a way of funding equipment which keeps money in your business rather than in depreciating assets.

Xerox Financial Services
Xerox Financial Services

Xerox Financial Services is a wholly owned by Xerox and dedicated to providing simple, flexible solutions that meet your needs.

basic_print_services-800x500-min-nn
Basic Print Services

PagePack er en brukerstøttetjeneste for maskinvare og vedlikehold som inkluderer alt forbruksmateriell (bortsett fra utskriftsmedier), og som er tilgjengelig for modeller med PagePack.

managed_supplies_services-800x500-min-nn
Managed Supplies Services

Gjør kontorhverdagen enklere med Xerox' styrte forbruksartikkeltjeneste, og spar opptil 25 % på forbruksmateriell til skrivere. De riktige forbruksartiklene til de riktige skriverne på det riktige tidspunktet – hver gang, uten å måtte binde deg til en kontrakt.

Managed Print Services
Managed Print Services

Kjenner du de totale utskriftskostnadene i organisasjonen? Har du erfaringen, kunnskapen og tiden som skal til for å administrere kontorets utskriftskostnader og infrastruktur? Vi kan ta hånd om overvåkning, levering av forbruksartikler, brukerstøtte og mye mer.